Portofoliu

Home / Despre noi / Portofoliu

Societatea noastră sărbătorește anul acesta 14 ani de activitate, având un portofoliu de clienți foarte variat.
În prezent deținem peste 600 de obiective instalate la societăți care activează în domenii ca: producție de armături și ansambluri pentru sisteme de încălzire, parcuri fotovoltaice, parcuri logistice, depozite frigorifice, depozitare mărfuri și cereale, transport internațional, comercializare produse petroliere,producție cablaje, producție aparatură electrocasnică, curierat, produse panificație, producție de încălțăminte, farmacii, cabinete terapeutice, spitale, servicii hoteliere, restaurante, instituții publice (Curtea de Conturi, Romsilva, Direcția Finanțelor Publice, unități de învățământ, lăcașe de cult, primării) etc.
Suntem mândri să vă prezentăm o parte din clienții majori care au avut încrederea și buna inspirație să aleagă soluțiile oferite de societatea noastră:

 

Echipamentele utilizate in lucrarile pe care le desfasuram, sunt de ultima generatie si cea mai buna calitate. Echipamentele sunt testate de echipa tehnica Sistem Alarm inainte instalarii lor si beneficiaza de garantie timp de 24 luni.

Va prezentam producatorii principali de echipamente pe care le utilizam pentru a obtine calitatea dorita atat de catre echipa noastra cat si de clienti: