Servicii

Home / Servicii

ANALIZA DE RISC LA SECURITATEA FIZICA

Intocmirea Raportului de evaluare si tratare a riscurilor la securitatea fizica, pentru unitatile ce fac obiectul Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, in conformitate cu metodologia stabilita prin Instructiunile M.A.I. Nr.9 din 01.02.2013.

PROIECTARE 

    

Intocmirea proiectelor, cu respectarea normelor tehnice, pentru sistemele de alarmă antiincendiu și antiefracție (control acces, televiziune cu circuit închis, antiefracție) ce urmează a fi instalate și prezentarea acestora la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad sau Inspectoratul de Poliție al Jud. Arad – Serviciul de Ordine Publică, spre avizare;


INSTALARE

 

 

 

 

Compania noastra ofera servicii de instalare ( zone rezidentiale,hale industriale, spatii comerciale,birouri,etc.) pentru urmatoarele tipuri de sisteme:

-sistem de alarmare la efractie (interior/perimetral);

-sisteme de televiziune cu circuit inchis (interior/exterior/stradal);

-sisteme de detectie si alertare in caz de incendiu;

-sisteme de control acces si automatizari porti;

-interfon,videointerfon;

-pontaj;

-sisteme antifurt pentru spatii comerciale;

-retelistica;

 


SERVICE

Oferim servicii de mentenanta  pentru sistemele de securitate ( antiefractie,tvci,control acces, antiincendiu, etc.) in baza unui contract incheiat intre compania noastra si beneficiar. Contractul se incheie pe o perioada de minim un an in care sunt asigurate interventiile(lunare/trimestriale/semestriale) in functie de nevoile fiecarui client.